meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

  

Μάιος 2015.

Μια ομάδα προπονητών  μπάσκετ, αγανακτισμένοι από τα κακώς κείμενα που βασανίζουν τους περισσότερους συλλόγους, αποφασίζει να ιδρύσει την δική της ακαδημία μπάσκετ με έδρα τους Αγίους Αναργύρους. Πλησιάζουν τον Δημήτρη Αμπατζή Παραολυμπιονίκη και παλαιό παράγοντα αθλητικού σωματείου του Ιλίου, ο οποίος τους προτρέπει να δώσουν και πάλι ζωή στο παλιό γήπεδο του Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται Θέτιδος και Ποσειδώνος στο Ίλιον. Η ιδέα αγκαλιάζεται αμέσως μιας και στα ιδρυτικά μέλη του σωματείου – ακαδημίας, βρίσκονται και παλιοί γνώριμοι του τότε Αστέρα. Έτσι λοιπόν, στα τέλη Ιουνίου, ιδρύεται σωματείο με έδρα πια το Ίλιον και την επωνυμία Άρης Ιλίου. Σκοπός αυτού η ψυχαγωγία των παιδιών από 5 έως 15 ετών, Η καλύτερη δυνατή διδαχή των βασικών αρχών του μπάσκετ, η αξιοποίηση των χρημάτων προς όφελος των μικρών αθλητών μιας και μιλάμε για ακαδημία και όχι σωματείο με στόχο τον πρωταθλητισμό και η επιστροφή αθλητών στα ανοιχτά γήπεδα της περιοχής, έτσι ώστε να μην γίνονται αυτά χώροι συνάντησης περιθωριακών στοιχείων.

Όπως  μας είπε και ο τεχνικός υπεύθυνος του Άρη Ιλίου Ζώης Χρήστου, “Πήραμε ένα ρίσκο με γνώμονα τα παιδιά και για καλή μας τύχη βρήκαμε συμπαραστάτη το δήμο.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω εκ μέρους όλων των μελών του Άρη, στις αθλητικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, οι οποίες τον τελευταίο ενάμιση μήνα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να μπορέσουμε να έχουμε στις 12 Σεπτέμβρη όπου και ξεκινήσαμε, ένα αξιοπρεπές ανοιχτό γήπεδο”.



Ο γενικός αρχηγός του Άρη Ιλίου Δημήτρης Αμπατζής και οι προπονητές Γιώργος Τσίρος και Μιχαλόπουλος Στάθης, μας μίλησαν με ενθουσιασμό για τις εγγραφές του πρώτου Σαββατοκύριακου οι οποίες ξεπέρασαν κατά τη γνώμη τους κάθε προσδοκία, ενώ δεν ήξεραν τι να μας πρωτοπούν  για το πώς αγκάλιασε αυτή τους την προσπάθεια η γειτονιά γύρω από το γήπεδο.

“Όπως κάθε Σάββατο έτσι και αυτό”, μας είπαν, “σας περιμένουμε μετά από τις 10 το πρωί να γνωριστούμε και να μας δώσετε την ευκαιρία να ασχοληθούμε ενεργά με τα παιδιά σας. Θα θέλαμε πολύ η οικογένεια του Άρη Ιλίου να μεγαλώσει όσο γίνετε περισσότερο, γιατί εκτός από τη ψυχαγωγία των μικρών φίλων μας, είμαστε εδώ για να αναδείξουμε μέσα από σκληρή δουλειά τα ταλέντα εκείνα που σε λίγα χρόνια μέσο των ομάδων της περιοχής μας, θα μπορέσουν να κάνουν το άλμα για μια μεγαλύτερη ομάδα”.

Η διαχειριστική ομάδα του «Με Άλλα Μάτια» εύχεται καλή επιτυχία, σε καλούς φίλους και παλιούς γνώριμους, προ πολλού διαπιστευμένους στις πιάτσες του ήθους και του ευ αγωνίζεσθαι! Πρόκειται για μια προσπάθεια – μονόδρομο για την αναβάθμιση του Ιλίου και παραμένουμε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε δυνατή στήριξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου