meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ



Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή πίτας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα υπό τη Διοικήτρια του ΚΕΑΤ κα Μπέττυ Λεωτσάκου, με την παρουσία των εργαζομένων, των μαθητών και εκπροσώπων φορέων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας κα Άννα Πάσχου, η Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κα Ντόρα Πάλλη, ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς εκπρόσωπος του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και Επικεφαλής  της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών κ. Νικόλαος Γιαλλούρης, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΑΤ κ. Παναγιώτης Μαρκοστάμος, ο Πρόεδρος του Φάρου Τυφλών Ελλάδος κ. Μανώλης Μπασιάς, η Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων Οδηγών κα Ζωή Γερουλάνου και πολλοί άλλοι φίλοι του χώρου.



Η γραμμή στις τοποθετήσεις όλων ήταν κοινή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του Κέντρου, όπως κοινή ήταν και η διαπίστωση του προοδευτικού αέρα αλλαγής μετά την παρουσία στο χώρο της νέας Προέδρου κας Λεωτσάκου.

Επίσης, τα μέλη της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών διά του Επικεφαλής κ. Αυγουλά, προσέφεραν σε κάθε μαθητή του σχολείου δώρο ένα ομιλούν ρολόι χειρός.

Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια και κομμάτια στο πιάνο από μαθητές του σχολείου, όλα αριστοτεχνικές ερμηνείες που έδειχναν ταλέντο και επαγγελματισμό!

Η σειρά διάφορων κοινωνικών, εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και η πυκνότητα αυτών, αρχίζει να δείχνει το καλό πρόσωπο και την απαραίτητη για την κοινωνία εξωστρέφεια του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου