meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ "ΤΥΡΤΑΙΟΣ" ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

Όλη η ομάδα του Τυρταίου χορεύειΟ Βαγγέλης Αυγουλάς και η Μαίρη Τσιώτα στη σκηνή με την αναμνηστική πλακέτα

ΠαρουσιάστριεςΠαρουσιάστρια

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς, με τον Δημήτρη Βασιλόπουλο και τον Δημήτρη Γαλούνη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη μουσικοχορευτική παράσταση του Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος», το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2016, στο «Θέατρο Πολιτών» στο Περιστέρι, με το χειροκρότημα να μην έχει σταματήσει ακόμα!

«Σαν Καλό Cinema» ο τίτλος του δρώμενου, με τους χορευτές, με και χωρίς αναπηρία, σε εκπληκτικούς συνδυασμούς και με μοναδικές χορογραφίες, να ενθουσιάζουν επί μιάμιση ώρα τους παρευρισκόμενους!

Για την καλύτερη παράσταση που έχει φιλοξενήσει το Θέατρο Πολιτών μίλησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου κα Μαίρη Τσιώτα! Παράλληλα, Ο Σύλλογος διά του Αντιπροέδρου του κ. Βαγγέλη Αυγουλά, απένειμε αναμνηστική πλακέτα για το Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος παραχώρησε το Θέατρο δωρεάν ενώ με πρωτοβουλία του, ο Δήμος Περιστερίου κάλυψε τα ηχητικά και το φωτισμό της παράστασης, αλλά και της γενικής πρόβας!

Από τα αθάνατα ντουέτα των Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ως τους Πειρατές της Καραϊβικής και τον Πράκτωρ 007, παλιός και σύγχρονος, Ελληνικός και ξένος κινηματογράφος, ζωντάνεψαν χάρη στη δύναμη ψυχής των μελών του Τυρταίου και την ευρηματικότητα των χορογράφων!

Η Ειρήνη Ζαχαρά στο χορευτικόΟ Μιχάλης Κυπριώτης χορεύει


Κοπέλες σε αμαξίδια χορεύουν με συνοδούςΑγόρια σε αμαξίδια χορεύουν με συνοδούς

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν επίσης τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, τα καταστήματα H&M για τα ρούχα της παράστασης και η εταιρία Graphicon.

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Δημήτρης Γαλούνης και ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου κ. Σάββας Αβραμίδης.

«Σήμερα αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι η λεβεντιά δε χρειάζεται να πατά σταθερά σε δύο πόδια, αρκεί να μιλά κατευθείαν μέσα από την ψυχή! Είμαι υπερήφανος που είμαι αντιπρόεδρος αυτού του Συλλόγου», δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς κλείνοντας την εκδήλωση, ενώ ο Δήμος Περιστερίου πρότεινε να φιλοξενεί την παράσταση του Τυρταίου κάθε χρόνο στο Θέατρο Πολιτών!


Αγόρι χορεύει ζεϊμπέκικοΚοπέλα σε αμαξίδιο κάνει φιγούρες με δύο χορεύτριες συνοδούς


Κοπέλα σε αμαξίδιο με χορεύτριεςΖευγάρι σε αμαξίδια χορεύει με χορεύτριες συνοδούς

Οι συντελεστές της παράστασης αναλυτικά:
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ-ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΑΡΩ ΛΕΦΑ
ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ: ΒΑΛΑΡΗ ΑΝΝΑ
ΛΑΤΕΡΝΑ: ΣΠΥΡΟΣ ΤΑΡΑΠΟΣΟΣ

Χόρεψαν: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΕΝΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΥΡΤΩ ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΤΖΕΝΗ ΡΟΔΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, ΝΤΕΝΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΜΑΡΩ ΛΕΦΑ, ΣΑΝΤΥ ΦΛΥΤΖΑΝΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΝΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΗ, ΕΛΤΟΝ ΓΚΟΤΖΑΡΑΙ, ΑΝΝΑ ΒΑΛΑΡΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ, ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΓΚΑΧΕΝ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΡΙΛΙΓΚΟΣ, ΒΙΒΙΑΝ ΓΕΩΡΓΟΥΤΖΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΒΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΑΡΑ, ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΣΓΑΡΔΕΛΗ, ΚΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΛΗΣ.

Παιδί παίζει μπουζούκι και τα υπόλοιπα παιδιά τραγουδάνεΧασάπικο


Χορευτικό αντρώνΧορευτικό σε αμαξίδια

Ζευγάρια χορεύουνΦιγούρες με άντρες σε αμαξίδια και χορεύτριες


Ζευγάρι χορεύειΖευγάρι σε φιγούρα στο πάτωμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου