meallamatia.blogspot.gr

meallamatia.blogspot.gr

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ!

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τους διευθυντές του Οίκου Ναύτου και αντιπροσωπεία της Γέφυρας Ζωής

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑμεΑ «Γέφυρα Ζωής» επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουνίου 2017 τον ιστορικό «Οίκο Ναύτου» στον Πειραιά, παραδίδοντας στον Πρόεδρο του φορέα κ. Βαγγέλη Αυγουλά, ένα δώρο μεγάλης συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας!

Γονείς και εθελοντές της Γέφυρας Ζωής υπό τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Διονύση Γουράνιο, ενημέρωσαν αναλυτικά τους Διευθυντές του Οίκου Ναύτου κ. κ. Δαμιανό Ευσταθίου, Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου και Ευτυχία Ευφραιμίδου για το κοινωνικό έργο του Συλλόγου, ενώ με ιδιαιτέρως θερμά λόγια μίλησε το Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής για τον κ. Αυγουλά, με τον Πρόεδρο κ. Γουράνιο να σημειώνει μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε πόσο ουσιαστικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει η δουλειά και η συμβολή του Βαγγέλη Αυγουλά στο κοινωνικό γίγνεσθαι, καθώς εκείνος είναι αρωγός και συμπαραστάτης της Γέφυρας Ζωής από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Συλλόγου μας και από όποια θέση, αυτοδιοικητική, κυβερνητική ή και κοινωνική και αν έχει βρεθεί έως σήμερα».

Ο Βαγγέλης Αυγουλάς με τους διευθυντές του Οίκου Ναύτου και αντιπροσωπεία της Γέφυρας Ζωής με το μαξιλάρι

μαξιλάρι ζωγραφισμένο και με μηνύματα από 100 και πλέον παιδιά με και χωρίς αναπηρία

Η Γέφυρα Ζωής, είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας φτιαγμένος από γονείς παιδιών με αναπηρίες και εθελοντές, ο οποίος προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση, σε δεκάδες παιδιά και νέους με αναπηρίες από όλη τη Δυτική Αθήνα.

Πρόσφατα, με την υποστήριξη της Coco-Mat Greece, πάνω από 1.100 παιδιά και νέοι με και χωρίς αναπηρία, συνυπήρξαν στο Χαϊδάρι και ζωγράφισαν μαξιλάρια αλληλοαποδοχής και αγάπης, συνολικής επιφάνειας 60 ΤΜ.!

Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ:
http://meallamatia.blogspot.com/2017/05/blog-post_30.html

Ένα τέτοιο μεγάλο μαξιλάρι κοινωνικής συνύπαρξης, ζωγραφισμένο και με μηνύματα από 100 και πλέον παιδιά με και χωρίς αναπηρία, δώρισε η Γέφυρα Ζωής με σχετική αφιέρωση του Δ.Σ. στον Οίκο Ναύτου και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Αυγουλά!

Οι γονείς της Γέφυρας Ζωής ζήτησαν από τον κ. Αυγουλά να μπει μπροστά στην προσπάθεια τους για κρατικές στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, ενώ εκείνος ανταποκρινόμενος θετικά, σημείωσε επιπλέον την ανάγκη περαιτέρω δημιουργικών συμπράξεων και κοινών δράσεων όλων των μη κερδοσκοπικών, γονεϊκών φορέων για ΑμεΑ της Αττικής και κατ’ επέκταση της χώρας, με στόχο μεταξύ άλλων την κοινωνική ένταξη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα Διαφορετικότητας.

Μάθετε περισσότερα για το έργο και τις δράσεις της Γέφυρας Ζωής στο
http://www.gefirazois.gr/

μηνύματα στα μαξιλάριμηνύματα στα μαξιλάρι

μηνύματα στο μαξιλάρι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου